Neden Mor ?

Mor renk, kırmızı sebze meyvelerdeki aktif bileşenlerin doğal renklerden elde ediliyor. Aslında sebze ve meyvelerde sağlığımıza faydalı olan kısım şekerli olan kısım değil(Fazla miktarda alınan şeker ilerleyen dönemde kandaki şeker oranının yükselmesine bu durumsa çoğu vitamin ve mineralin emiliminin engellenmesine neden olur.), rengini veren doğal… 

Mormiks

Mormix Neden Geliştirildi?

Mor Gıdalar geliştirilmesinin temel amacı, toplumda görülen kronik hastalıkların etkilerimi azaltmak ve daha sağlıklı bir toplum inşa etmektir. Hep birlikte daha sağlıklı bir geleceğe doğru yol alabilmek için, tükettiğimiz temel gıdaların da doğal biyobileşenlerce zenginleştirilmiş olması gerekmektedir. Gelişmiş ülkelerde “sağlığa fayda sağlayan gıdalar” bir başka… 

MOR’UN GÜCÜ ADINA…

Mor gıdalar nasıl bu kadar güçlü? Gelin birlikte inceleyelim. İnsanlar, bilgi ve davranış gelişmelerine bağlı olarak daha kaliteli yaşam düzeylerine ulaşmaya çalışmaktadır. Yaşam sürelerini ve kalitelerini artırmak için sağlık sorunları tedavi ettirmek yerine bu sorunlar oluşmadan önleyici tedbirler almayı tercih ederler. Günümüzde kalp damar hastalıkları,… 

Mormix ve Fonksiyonel Gıdalar

İçerisinde olduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle sağlığa verilen öneminde artmış olduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu dönemde, sağlığı ilaçlardan kazanmak yerine beslenme düzenimizi değiştirmek hem dengeli ve doğru beslenmemizi hem de ilaçların yan etkilerine maruz kalmamamızı sağlayacaktır. Tıbbın babası olarak anılan hekim Hipokrat’ta yüzyıllar önce ; “Besinler…